• Povezovanje podjetij

  Naš cilj je povezovanje ter spodbujanje k medsebojnemu sodelovanju, tako na trgu Slovenije kot drugod.

 • Prodajni program

  Zastopani prodajni programi so premišljeno izbrani in zato zelo različni, s tem si poskušamo ustvariti širok krog podjetij s ciljem zadovoljevanja povpraševanj kupcev in seveda pospeševanja prodaje. Svojo prodajno pot poleg Slovenije počasi a vztrajno širimo tudi na ostale trge. Poleg programov, ki jih uspešno zastopamo, poskušamo pridobiti nova, zanimiva zastopanja.

 • Prodaja

  Poleg zastopanja se ukvarjamo tudi s prodajo. Sodelovanje z našim mladim podjetjem a z veliko izkušnjami, omogoča proizvajalcem, uvoznikom in distributerjem hitro in učinkovito predstavitev svojih izdelkov tako pri trgovcih, kot tudi pri profesionalnih potrošnikih.

 • Kvalitetni proizvodi

  Potrudili se bomo ponuditi kvalitetne proizvode po ugodnih pogojih. Prepričali vas bomo s hitrostjo in zanesljivostjo! Govorimo več jezikov, zato nam formalne meje ne povzročajo težav. Svoj položaj na področju zastopanja bomo še naprej širili, vendar ne v nedogled.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

O podjetju Čepin

Osnovna dejavnost podjetja Čepin je zastopanje podjetij na področju Slovenije in širše. Podjetjem, ki vstopajo na slovenski trg, ponujamo možnost zastopanja in jim poiščemo zanesljive poslovne partnerje. Domačim podjetjem pa nudimo uslugo terenske obdelave kupcev. Poleg zastopanja se ukvarjamo tudi s prodajo. Sodelovanje z našim podjetjem, omogoča proizvajalcem, uvoznikom in distributerjem hitro in učinkovito predstavitev svojih izdelkov tako pri trgovcih, kot tudi pri profesionalnih potrošnikih.

ZAKAJ BI IZBRALI NAS?

NAJPRIMERNEJŠI POSLOVNI PARTNERJI

Poiščemo za vas najprimernejše poslovne partnerje in preverimo interes za sodelovanje z vami

OBLIKOVANJE STRATEGIJE

Pomagamo vam oblikovati ustrezno strategijo za vstop na ciljni trg

SVETOVANJE

Nudimo vam organizacijsko, strokovno in jezikovno pomoč pri poslovnih srečanjih in pogajanjih

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Lastnik in upravljalec spletne strani

Lastnik in upravljalec spletne strani www.čepin.si je podjetje Čepin s.p.
Upravljalec piškotkov: Čepin s.p.
Kontaktne informacije so dosegljive na povezavi - kontakt

Pravna podlaga

Podlaga za sporočilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013 in je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Piškotki

Kratke besedilne datoteke, ki jih spletno mesto pošlje brskalniku imenujemo "Piškotki" oz. angleško "Cookies". Z njihovo uporabo si spletno mesto lahko zapomni podatke o vašem obisku. Naprimer spletno mesto z izbiro jezika ali drugih nastavitev si bo tako zapomnilo vašo nastavitev in bo zato vaš naslednji obisk tega spletnega mesta lažji in uporabnejši. Brez uporabe piškotkov bi bila uporaba spletnega mesta dosti manj prijetna za obiskovalca.
Piškotke in njihov namen lahko razdelimo v štiri skupine:

 • nujno potrebni piškotki,
 • uspešnostni piškotki
 • namenski piškotki
 • ciljni - oglaševalski piškotki

Upravljanje piškotkov v vašem spletnem brskalniku

V kolikor uporabnik ne želi uporabljati piškotkov, mu brskalnik ponuja možnost popolne kontrole nad uporabo piškotkov. V določenih brskalnikih lahko nastavite pravila za upravljanje piškotkov za vsako posamezno spletno mesto, zato da imate natančnejši nadzor nad svojo zasebnostjo. Tako lahko onemogočite piškotke z vseh spletnih mest razen piškotkov iz spletnih mest, ki jim zaupate.
Ena od funkcij brskalnikov je tudi način brez beleženja zgodovine. V načinu brez beleženja zgodovine lahko brskate, če ne želite, da se obiski spletnih mest in prenosi shranjujejo v zgodovini brskanja in prenosov. Vsi piškotki, ustvarjeni v načinu brez beleženja zgodovine, se izbrišejo, ko zaprete vsa okna tega načina.

Nadzor piškotkov

Uporaba piškotkov je vaša samostojna odločitev. Odstranite jih lahko kadarkoli in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Lahko pa brskalnik nastavite tako, da piškotkov ne shranjuje.
V nastavitvah vašega brskalnika si lahko ogledate vse informacije glede shranjevanja piškotkov.

Spletno mesto uporablja naslednje piškotke:

 
 Lastnik piškotka  Ime piškotka  Namen piškotka  Čas trajanja piškotka 
 Spletna stran čepin.si    - sistemski piškotek  Zagotavlja delovanje spletne strani   Ob zaprtju brskalnika
 Spletna stran čepin.si  plg_system_eprivacy   Sprejemanje pogojev o piškotkih  90 dni
       

 
S klikom na katero od spodnjih slik najdete navodila o tem kako lahko izključite piškotke v vašem izbranem brskalniku.

 
Brskalnik Brskalnik Brskalnik  Brskalnik   Brskalnik 
firefox internet-explorer chrome safari opera
 Mozila Firefox   Internet Explorer   Google Crome  Safari Opera

 

 

 

 

Če spletna stran uporablja Google Analytics, lahko več o teh piškotkih, njihovem trajanju in namenu preberete na http://cookiestatement.eu/

Več o tem kako blokirati Google Analytics in kako to storiti najdete na povezavi tools.google.com

 Piškotki, ki jih uporabljamo na tej spletni strani sledijo smernicam:

 

Zadnje novice

 • novosti paint Pourri smallPAINT POURRI®

  Paint Pourri® DIŠAVE ZA BARVE so bile razvite za zagotovitev prijetnega, dolgotrajnega vonja in kot pomoč pri nevtralizaciji neprijetnih vonjav, vključno z naravnim vonjem barve. Pod optimalnimi pogoji ta izdelek daje dolgotrajen prijeten vonj in premaguje neprijetne vonjave od 6-12 mesecev v manjših prostorih / oziroma 4-6 mesecev v večjih prostorih. Paint Pourri vam omogoča, da ''Spremenite svojo barvo v dolgotrajni osvežilec zraka''.

   

 • novosti filter breeze smallFILTER BREEZE

  Filter Breeze osvežilci zraka ponujajo ekonomično, hitro in enostavno metodo za odišavljenje celotnega doma za dneve in dneve! Ta patent z dolgotrajno formulo nanesite neposredno v vaš zračni filter, saj ne potrebuje posebne blazinice ali drugih dodatkov. Brez blazinice, brez lukenj za vnos, brez nereda! Filter Breeze se hitro veže s filtrskimi vlakni in se lahko uporablja za vse vrste zračnih filtrov. Enostavno odprite pokrov filtra, popršite na filter, vklopite kroženje zraka ali toplote in uživajte! 3-5 kratna razpršitev Filter Breeze in vonj nekaj dni kroži po celotnem domu, vsaka embalaža zadostuje za do osemkratno uporabo na filtru. Ta izdelek je resnično pravi sistem za odišavljanje doma!

 • Pametne barve

  V svojem prodajnem programu že nekaj časa promoviramo in tržimo PAMETNE BARVE Nizozemskega proizvajalca MagPaint. PAMETNE BARVE izbrano površino - zid, lesene površine, kovinske ali plastične površine (seveda s pravo temeljno barvo) - naredijo primerno za pisanje z nepermanentnimi markerji (flomastri). Tako površino se lahko redno suho čisti, ob preveliki količini barvnih ostankov pa se lahko očisti s čistili. Priporočamo SKETCH CLEANER čistilo.

  Lahko izbirate med belo ali brezbarvno PAMETNO BARVO v sijajnem ali matiranem izgledu. Ekološko neoporečne PAMETNE BARVE SketchPaint NE VSEBUJEJO HLAPNO ORGANSKIH SNOVI (HOS) in imajo Evropski certifikat za uporabo na otroških igračah EN 71-3.

  Kje se lahko uporabljajo PAMETNE BARVE? Povsod, kjer želite običajno površino spremeniti v pisalno tablo! Otroške sobe, kuhinje, predsobe, hodniki, pisarne, v šolah in otroških vrtcih, bolnišnicah, v čakalnicah na želežniških postajah..in še bi lahko naštevali, skratka povsod!

 • Magnetna barva MagnetPaint je vodna barva v skladu z vsemi mednarodnimi okoljskimi in EU direktivami, ima certifikat za uporabo na otroških igračah EN 71-3. Barva vsebuje nerjaveči železov prav, na katerega se oprimejo magneti, tako kot na vrata hladilnika.

  Magnetna barva ne vpliva na tehnično opremo!

  Uporablja se lahko doma, v igralnicah, v pisarnah, v trgovinah ali na sejmih, v izobraževalnih ali pa zdravstvenih ustanovah. Prime na vseh površinah, primernih za barvanje – zid, les, trda plastika. Prebarva se lahko z običajnimi notranjimi barvami, v katerikoli nijansi.

  Kombinacija MagnetPaint kot osnova, prebarvana s PAMETNO BARVO SketchPaint je magnetna piši-briši površina, za vsako otroško sobo ali na delovnem mestu!

  MagnetPaint je enostavno najboljša rešitev! Vsako steno spremeni v čarobno steno, kamor se primejo magneti.

 • 1